[layerslider id='']
 • Ендокринологија

  Ендокринологијата е субспецијалност во рамки на интерната медицина. Ендокринолозите дијагностицираат и третираат болести и пореметувања на функциите …

 • Гастроентерологија

  Гастроентерологија е гранка на медицината која се занимава со дијагностика и лекување на болестите на органите од системот за варење на храната- хранопроводникот, желудникот …

 • Доплер

  Болестите на периферната циркулација се развиваат споро и прогресивно, зафаќајќи ги крвните садови – артериите, вените и лимфните садови во телото …

 • Нутриционизам

  Програмот за хроно исхрана e базиран на основа на физиологијата, ендокринологијата, биохемијата и биофизиката, а е единствен во тоа што помага да се дојде до …

 • Кардиологија

  Кардиоваскуларните болести се водечка причина за смртност во светот: повеќе луѓе умираат годишно од кардиоваскуларни болести (КВБ) отколку од било која друга болест.+ м

 • Кабинет за тироидеа

  Три најчести пореметувања на тироидната жлезда се:
  Намалена функција на жлездата (хипотироидизам), зголемена функција на жлездата( хипертироидизам) …

 • Ревматологија

  Ревматологијата е субспецијалност во рамки на интерната медицина која се занимава со нехируршко лекување и третман на ревматолошките болести и состојби …

 • Биохемиска лабораторија

  За една биохемиска лабораторија од ваков тип, најважна е сигурноста и точноста на издадените резултати. Токму поради тоа, нашата биохемиска лабораторија …

 • Превентивни прегледи

  Цел на превентивните прегледи, е превенција, значи откривање на почетни, пред се незабележливи болести,кои болниот сеуште не ги приметува.

 • Урологија

  Урологијата е хирурушка специјалност која се занимава со растројствата и болестите на машкиот генитоуринарен систем, иако само на одреден број на луѓе со уринарни проблеми …

 • Андропауза

  За разлика од менопаузата, која генерално ги зафаќа жените во нивните средни 40-ти до средни 50-ти години, машката „транзиција“ може да биде многу побавна и постепена …

 • Закажете преглед

  Претходни прегледи медицинска документација од евентуално претходно болничко лекување, пожелно е да се донесат при прегледот.

Акции

 • ОКТОМВРИ – МЕСЕЦ НА ИНТОЛЕРАНЦИЈА НА ХРАНА

  ОКТОМВРИ – МЕСЕЦ НА ИНТОЛЕРАНЦИЈА НА ХРАНА

  ОКТОМВРИ – МЕСЕЦ НА ИНТОЛЕРАНЦИЈА НА ХРАНА!
  Прилика да си направите тест на интолеранција на храна на 250 намирници (по бескрвен пат) толкувано од едуцирани нутриционисти.
  Искористете го попустот од 45% кој важи само во месец октомври (од 2800 мкд на 1550 мкд).
  За повеќе информации контактирајте не на 02/3217-016 или 071/319-2088

 • СВЕТСКИ ДЕН НА СРЦЕТО

  СВЕТСКИ ДЕН НА СРЦЕТО

  По повод Светскиот Ден на Срцето 29.09.2017 недела на промотивни пакети од областа на кардиологијата. Одберете ја комбинацијата на прегледи која најмногу одговара на вашите потреби со цел да дојдете до вистинската дијагноза.
  Промоцијата важи до сабота, 30.09.2017!
  Одберете пакети по промотивна цена:
  1. Основен кардиолошки пакет (ехо на срце+ЕКГ+лабораторија) 2500 мкд
  2. Проширен кардиолошки пакет (ехо на срце+ЕКГ+доплер на каротидни артерии+лабораторија) 3500 мкд
  3. Златен кардиолошки пакет (ехо на срце+ЕКГ+коронарен стрес тест+ доплер на каротидни артерии+лабораторија) 4500 мкд

 • ЛЕТНА АКЦИЈА! 

  ЛЕТНА АКЦИЈА! 

  ЛЕТНА АКЦИЈА!
  Обезбедете си од 20-40% попуст според вашиот индекс на телесна маса (body mass index-BMI) на НУТРИЦИОНИСТИЧКИОТ ПРЕГЛЕД ЗА ХРОНО ПРОГРАМАТА
  За повеќе информации контактирајте не на 02/3217-016 или 071/319-2088

 • ПРЕГЛЕДИ ЗА МАЖИ

  ПРЕГЛЕДИ ЗА МАЖИ

  Прегледи за мажи
  Прегледи за мажи ( ехо на абдомен вклучително и ехо на простата и одредување на туморскиот маркер за простата- PSA) по цена од 2000 МКД.

Новости

 • Апарати за ХРОНО исхрана

  Во нашиот Центар за внатрешни болести СРЦЕ постојат неколку дијагностички процедури, кои се спроведуваат пред и за време на програмот.
  – Првиот апарат, inBody 720, е софистициран апарат кој служи за сегментално одредување на составот на човечкото тело

  Повеќе
 • Хроно исхрана – Dr Ana Gifing

  Хроно исхрана – Dr Ana Gifing

  EКСКЛУЗИВНО ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА – ХРОНО ИСХРАНА!!!
  Програмот за ХРОНО ИСХРАНА овозможува без голема мака, за кратко време, да се научи принципот на здрава исхрана, правилен избор и правилна комбинација на различните намирници.

  Повеќе