• УНИКАТЕН ПОДАРОК ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ! СЕБЕСИ И НА ВАШИОТ ПАРТНЕР ПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЈЕ!

  УНИКАТЕН ПОДАРОК ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ! СЕБЕСИ И НА ВАШИОТ ПАРТНЕР ПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЈЕ!

  По празниците идеално време е за детоксикација на организмот и изработка на индивидуален персонализиран план на исхрана и елиминациска диета!

  ВО МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

   

  УНИКАТЕН ПОДАРОК ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ! СЕБЕСИ И НА ВАШИОТ ПАРТНЕР ПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЈЕ!

  25% попуст на ХРОНО пакет за парови во вредност од 12800 ден. по цена од 9600 ден.

  Закажете преглед од 14.02.-21.02.2019 год. и со овој пакет ги добивате следните анализи и прегледи за двајца:

  –              Лабораториски анализи,

  –              ЕКГ,

  –              Консултација со специјалист интернист,

  –              Мерење на состав на телото со помош на In Body анализатор,

  –              Тест за интолеранција на храна за 250 намирници по безкрвен пат,

  –              Индивидуален режим на исхрана за еден месец,

  –              Консултација со нутриционист,

  –              Можност за консултации со нутриционист по телефон или и-мејл и

  –              Гратис прва контрола!

   

  Промоцијата важи од 14.02.-21.02.2019

  Цена: 9600 мкд