• СО СЕКОЈ ХРОНО ПАКЕТ ДОБИВАТЕ ГРАТИС ПРВА КОНТРОЛА!

  СО СЕКОЈ ХРОНО ПАКЕТ ДОБИВАТЕ ГРАТИС ПРВА КОНТРОЛА!

  Со овој пакет добивате:

   

  – Лабораториски анализи,

  – ЕКГ,

  – Консултација со специјалист интернист,

  – Мерење на состав на телото со помош на In Body анализатор,

  – Тест за интолеранција на храна за 250 намирници по безкрвен пат,

  – Индивидуален режим на исхрана за еден месец,

  – Консултација со нутриционист,

  – Можност за консултации со нутриционист по телефон или и-мејл и

  – Гратис прва контрола!

   

  Промоцијата важи од 01.04.-30.04.2019

  Цена: 6400 мкд