• Endokrinologjia

  Endokrinologjia është subspecialitet në suazat e mjekësisë interne. Endokrinologët diagnostikojnë dhe trajtojnë sëmundje dhe ndryshim të funksioneve të sekretimit të brendshëm …

 • Gastroenterologji

  Gastroenterologji është një shkencë e cila është dedikuar për shqyrtimin dhe trajtimin e traktit të tretjes çrregullimeve disorders- të ezofagut, stomakut, zorrët dhe pankreasi.

 • Doppler

  Sëmundje vaskulare periferike (PVD) është një çrregullim i ngadalshëm dhe progresive qarkullimi. Kjo mund të përfshijë sëmundje në ndonjë nga enët e gjakut jashtë zemrës dhe sëmundjeve të enëve limfatike.

 • (Македонски) Нутриционизам

  (Македонски) Програмот за хроно исхрана e базиран на основа на физиологијата, ендокринологијата, биохемијата и биофизиката, а е единствен во тоа што помага да се дојде до …

 • Kardioligji

  Sëmundjet kardiovaskulare janë shkaku kryesor i vdekjes në shumicën e vendeve evropiane. Shkaku kryesor për këto sëmundje është atherosclerosis cila zhvillohet ngadalë dhe me keqdashje.

 • Gjëndrës tiroide

  Në këtë pacient Klinika me ndryshimet tiroide dhe ndryshimet në funksion tiroide janë shqyrtuar. Provimi përfshin marrjen histori, ekzaminim klinik dhe kur është e nevojshme …

 • Reumatologjia

  Reumatologjia është subspecialitet në suazat e mjekësisë interne e cila merret me mjekim jokirurgjik dhe trajtim të sëmundjeve dhe gjendjeve të reumatologjisë.

 • (Македонски) Биохемиска лабораторија

  (Македонски) За една биохемиска лабораторија од ваков тип, најважна е сигурноста и точноста на издадените резултати. Токму поради тоа, нашата биохемиска лабораторија …

 • Vizita preventive

  Qëllim i kontrolleve parandaluese, siç tregon dhe vetë emri, është parandalimi, domethënë zbulimi i sëmundjeve në fillim, para së gjithash ato që nuk vërehen …

 • Çfarë është andropauza?

  Burrat në moshë midis 40-55 vjet mund të përjetojnë fenomen të ngjashëm me menopauzën e grave, të quajtur andropauzë, i cili për herë të parë është përshkruar në vitet 40 të shekullit të kaluar.

 • Закажете преглед

  Претходни прегледи медицинска документација од евентуално претходно болничко лекување, пожелно е да се донесат при прегледот.

Новости

 • Апарати за ХРОНО исхрана

  Апарати за ХРОНО исхрана

  Во нашиот Центар за внатрешни болести СРЦЕ постојат неколку дијагностички процедури, кои се спроведуваат пред и за време на програмот.
  – Првиот апарат, inBody 720, е софистициран апарат кој служи за сегментално одредување на составот на човечкото тело

  Lexo më shumë →

Акции

 • NË MUAJIN PRILL

  NË MUAJIN PRILL

  31% ulje çmimi për vizitë parandaluese te internisti me rastin e Ditës botërore të shëndetit!

  Promocioni vlen për vizita të caktuara në periudhën nga 07.04.-14.04.2019
  Çmimi me ulje 4000 mkd (çmimi i rregullt 5800 mkd

 • Што е ХРОНО исхрана?

  Што е ХРОНО исхрана?

  1. Што е хроно исхрана ?

  ❤ Основната идеја за режим на исхрана по одредено време потекнала од францускиот лекар Alain Delabosa, кој го има регистрирано својот програм 1986 година. Овој програм претрпел бројни промени во светот…