• Ендокринолошки дијабетолошки консултации

    Ендокринологијата е субспецијалност во рамки на интерната медицина. Ендокринолозите дијагностицираат и третираат болести и пореметувања на функциите на жлездите со внатрешно лачење-ендокрините жлезди како што се дијабетес , пореметувања на тироидната жлезда,

    Повеќе

Photostream