• КАБИНЕТ ЗА ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЈА

    Гастроентерологија е гранка на медицината која се занимава со дијагностика и лекување на болестите на органите од системот за варење на храната- хранопроводникот, желудникот, цревата, црниот дроб, панкреасот.

    Повеќе

Photostream