• Нутриционизам

    БЕЗ ГОЛЕМА МАКА – СИМНЕТЕ ГО ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ!

    ПРОГРАМ ЗА ХРОНО ИСХРАНА – “Како да јадеш, а да слабееш”

    Програмот за хроно исхрана e базиран на основа на физиологијата, ендокринологијата, биохемијата и биофизиката, а е единствен во тоа што помага да се дојде до идеалната телесна тежина истовремено со постигнување на идеално здравје.

    Повеќе

Photostream