• Уролошки консултации

    Урологијата е хирурушка специјалност која се занимава со растројствата и болестите на машкиот генитоуринарен систем, иако само на одреден број на луѓе со уринарни проблеми им е потребена хируршка интервенција.

    Повеќе

Photostream