Специјалистички консултации.

ЕКСПЕРТИЗА

Во нашиот центар Ви нудиме специјалистички консултации – експертиза, читање на резултати, поставување на дијагноза врз основа на претходни соодветни испитувања, совети за понатамошно лекување или превенција на болести од различните области на интерната и превентивната медицина:

  • Кардиолошки консултации
  • Гастроентеролошки консултации
  • Ендокринолошки дијабетолошки консултации
  • Нефролошки консултации
  • Ревматолошки консултации
  • Консултации за машко здравје и андропауза
  • Уролошки консултации
  • Консултации за детекција и третман на пореметувања на тироидната жлезда
  • Консултации од областа на превентивната медицина
  • Диететски и диетотерапевтски консултации