Пополнете ја контакт формата подолу и ние наскоро ќе Ве контактираме.

ЗАКАЖУВАЊА

[contact-form-7 id=”6″]

Почитувани, закажаниот термин не е валиден додека не биде потврден телефонски или по е-пошта од нашиот оператор. Очекувајте повик или е-пошта во следните 24 часа во текот на работната седмица, на бројот или е-поштата кои ги имате посочено во контакт формата од страна на нашиот тим.

ПОСЛЕ ПРЕГЛЕДОТ

 • следете ги упатствата препорачани од Вашиот докторот
 • јавете му се на Вашиот доктор доколку имате нејаснотии околу упатствата
 • не претпоставувајте дека неиздадените резултати значат добри новости
 • доколку е потребно закажете контролен преглед
 • не прескокнувајте ги контролните прегледи
 • придржувајте се кон препишаната терапија и/или диета
 • превентивните прегледи се добри за Вашето здравје

РАБОТНО ВРЕМЕ

 • Понеделник08:00 до 19:00
 • Вторник08:00 до 19:00
 • Среда08:00 до 19:00
 • Четврток08:00 до 19:00
 • Петок08:00 до 18:00
 • Сабота08:00 до 13:00
 • НеделаЗатворено