ВИДЕО ИНТЕРВЈУ СО ДР. НИКОЛОВ НА ТЕМА: „Хроничните болести и Ковид-19“

„Хроничните болести и Ковид-19“ е темата на која разговараше др. Горан Николов, специјалист-интернист, супспецијалист-кардиолог во скорешното онлајн гостување во емисијата Визита.

За сите оние кои не бевте во можност да ја следите емисијата во живо или пак сакате повторно да ги чуете корисните здравствени информации, совети и препораки, тоа можете да го сторите со клик на следниот линк:

Search

+