СЕРТИФИКАТ ЗА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ ДОДЕЛЕН НА ПЗО СРЦЕ

26 Јул 2020 Медицина

Центарот за внатрешни болести СРЦЕ се стекна со “Сертификат за општествена одговорност IASS- RES.C:2020-2022”, кој ни е издаден и доделен од страна на ИАСС, здужение за истражување, анализа, стандардизација и сертификација.

Изразуваме голем благодарност до ИАСС за препораката за користење на нашите услуги сега и во иднина, како и за препознавањето на вистинските вредности и квалитет, а вас Ви благодариме за довербата низ сите овие години.

Детали за сертификатот можете да видите доколку го скенирате баркодот во прилог.

Да бидеме општествено одговорни, тоа е обврска на сите нас!

Search

+