ЧЕСТИТКИ ЗА ДР.МАЈА

Честитки до нашата драга Др. Маја Врчаковска, специјалист-интернист, која на 30.09.2020 година, го положи супспецијалистичкиот испит од областа на кардиологијата.

Радоста со неа заедно ја споделуваме сите ние, вработените, горди сме на нејзиниот успех, дотолку повеќе што таа е трет јубилеен интернист од Центарот за внатрешни болести СРЦЕ – кој се стекна со звањето кардиолог.

 

Search

+