СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

3 Јан 2021 Промоции
✨Секој 1ви јануари, покрај тоа што и се радуваме и ја поздравуваме Новата година🎄, го славиме и роденденот на Центарот за внатрешни болести СРЦЕ🎂.

Цели 19 години постоиме благодарение на Вас и за Вас!

 

🙏Ви благодариме на довербата и Ви посакуваме среќна, здрава и успешна Нова година🎊!

Тимот на Центарот за внатрешни болести СРЦЕ💖.

Search

+