Ju urojmë gëzuar festat!

27 Apr 2021 Uncategorized
Të nderuar, ju njoftojmë se Qendra për Sëmundje të Brendshme Srce nuk do të funksionojë gjatë festave të Pashkëve dhe 1 Majit, dmth nga 30.04.2021 (e Premte) deri më 03.05.2021 (e Hënë).
Ju urojmë gëzuar festat!

Search

+