15% ПОПУСТ – ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЛАН НА ИСХРАНА ЗА ЕФИКАСНО СЛАБЕЕЊЕ

1 Мар 2024 Промоции

Постојано пробувате диети кои немаат никаков ефект?
Слабеењето не треба да биде стресно, ниту пак постојано да гладувате. Со правилна исхрана и диета креирана според вашиот метаболен статус, состав на тело и интолеранција на храна можете да постигнете големи и долготрајни резултати.

Искористете ги нашите промотивни пакети и започнете го процесот на слабеење веднаш!

Понудата трае до крај на месец март.

SILVER НУТРИ ПАКЕТ + ГРАТИС INSULINEMIA

 • Опширна лабораториска анализа која вклучува одредување на серумско железо, комплетна крвна слика, гликемија, вкупен холестерол, триглицериди, HDL, LDL, ензимски статус (AST, ALT, GGT), уреа, креатинин, мочна киселина, билирубини, протеински статус, урина, хормони на тироидната жлезда
 • + ГРАТИС Insulinemia
 • ЕКГ (електрокардиограм) и мерење на крвен притисок
 • Одредување на состав на телото со InBody 720 анализатор
 • Одредување на интолеранција на над 250 видови храна со MORA апарат (по пат на безкрвна метода)
 • Консултативен преглед со нутриционист и лекар-специјалист
 • Толкување на резултати и издавање суплементација и/или терапија врз основа на резултатите, од страна на лекар-специјалист
 • Изготвување и издавање на персонализиран режим на исхрана од страна на сертифициран нутриционист

Цена со 15% попуст: 6100 денари

GOLD НУТРИ ПАКЕТ + INSULINEMIA + ГРАТИС HBA1C (ТРОМЕСЕЧЕН ШЕЌЕР)

 • Опширна лабораториска анализа која вклучува одредување на серумско железо, комплетна крвна слика, гликемија, вкупен холестерол, триглицериди, HDL, LDL, ензимски статус (AST, ALT, GGT), уреа, креатинин, мочна киселина, билирубини, протеински статус, урина, хормони на тироидната жлезда
 • + Insulinemia + ГРАТИС Hba1c (тромесечен шеќер)
 • ЕКГ (електрокардиограм) и мерење на крвен притисок
 • Одредување на состав на телото со InBody 720 анализатор
 • Одредување на интолеранција на над 250 видови храна со MORA апарат (по пат на безкрвна метода)
 • Консултативен преглед со нутриционист и лекар-специјалист
 • Толкување на резултати и издавање суплементација и/или терапија врз основа на резултатите, од страна на лекар-специјалист
 • Изготвување и издавање на персонализиран режим на исхрана од страна на сертифициран нутриционист.

Цена со 15% попуст: 6800 денари

DELUX НУТРИ ПАКЕТ + VITAMIN D3 + INSULINEMIA + ГРАТИС HBA1C (ТРОМЕСЕЧЕН ШЕЌЕР)

 • Опширна лабораториска анализа која вклучува одредување на серумско железо, комплетна крвна слика, гликемија, вкупен холестерол, триглицериди, HDL, LDL, ензимски статус (AST, ALT, GGT), уреа, креатинин, мочна киселина, билирубини, протеински статус, урина, хормони на тироидната жлезда
 • +Vitamin D3 + Insulinemia + ГРАТИС Hba1c (тромесечен шеќер)
 • ЕКГ (електрокардиограм) и мерење на крвен притисок,
 • Одредување на состав на телото со InBody 720 анализатор,
 • Одредување на интолеранција на над 250 видови храна со MORA апарат (по пат на безкрвна метода),
 • Консултативен преглед со нутриционист и лекар-специјалист,
 • Толкување на резултати и издавање суплементација и/или терапија врз основа на резултатите, од страна на лекар-специјалист,
 • Изготвување и издавање на персонализиран режим на исхрана од страна на сертифициран нутриционист.

Цена со 15% попуст: 7900 денари

Закажете го вашиот нутриционистички преглед на телефонските броеви: +389 2 3217 016 и +389 71 319 208 (Viber, WhatsApp).

Search

+