Пополнете ја контакт формата подолу и ние наскоро ќе Ве контактираме.

ЗАКАЖУВАЊА

  Dear clients, the appointment is not valid until approved by our operator on the phone or e-mail .
  We will contact you within the next 24 hours, on workdays, on the phone or e-mail address stated in
  the form.

  AFTER THE PROCEDURE

  • следете ги упатствата препорачани од Вашиот докторот
  • јавете му се на Вашиот доктор доколку имате нејаснотии околу упатствата
  • не претпоставувајте дека неиздадените резултати значат добри новости
  • доколку е потребно закажете контролен преглед
  • не прескокнувајте ги контролните прегледи
  • придржувајте се кон препишаната терапија и/или диета
  • превентивните прегледи се добри за Вашето здравје

  WORKING HOURS

  • Понеделник08:00 до 19:00
  • Вторник08:00 до 19:00
  • Среда08:00 до 19:00
  • Четврток08:00 до 19:00
  • Петок08:00 до 18:00
  • Сабота08:00 до 13:00
  • НеделаЗатворено