15% ПОПУСТ – ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЛАН НА ИСХРАНА ЗА ЕФИКАСНО СЛАБЕЕЊЕ

1 Мар 2024 Промоции

Постојано пробувате диети кои немаат никаков ефект?
Слабеењето не треба да биде стресно, ниту пак постојано да гладувате. Со правилна исхрана и диета креирана според вашиот метаболен статус, состав на тело и интолеранција на храна можете да постигнете големи и долготрајни резултати.

READ MORE

Грижа за најблиските – лабораториски и микробиолошки испитувања за возрасни и деца!

26 Јул 2020 Промоции

Сѐ во еден пакет:

– комплетна крвна слика

– одредување на CRP (Ц реактивен протеин) – неспецифичен биомаркер на акутни и хронични воспалителни процеси во организмот

READ MORE

Search

+