ABOUT Anife Ibraimi

moter medicinale - teknike

Anife Ibraimi, motër Medicinale e diplomuar, e lindur më 4.10.1992, në Shkup, e punësuar rregullisht në PZU “ Qendra për sëmundje të brendshme SRCE”.

Përvojë pune dhe arsimim

Arsimim:

2011-2017., Universiteti “ KIRILL I METODIJ” – Shkup

2006-2010., SHMMQSH “Pançe Karagjozov”- Shkup

Përvojë pune:

2015., “ Axhibadem Sistina Oftalmologija”

 

Hobi

  • muzikë
  • udhëtime
  • volejbollit

ABOUT Anife Ibraimi

moter medicinale - teknike

Anife Ibraimi, nurse – technician, born on 4 October, 1992 in Skopje, has been working in Internal Medicine Center, Srce since 2019.

Work experience and education:

Education:

2011 – 2017, Cyril and Methodius University, Skopje

2006 – 2010, Pance Karagozov medical school, Skopje

 

Work experience:

2015, Acibadem Sistina Oftalmology – nurse

Hobbies:

  • music
  • travelling
  • volleyball