ABOUT Анифе Ибраими

дипл. медицинска сестра – техничар

Анифе Ибраими, стручна дипл. Медицинска сестра – техничар, родена 4.10.1992 год. во Скопје, редовно вработена во ПЗУ “Центар за внатрешни болести СРЦЕ”.

Работно искуство и образование:

Образование:

2011 – 2017 Универзитет “КИРИЛ И МЕТОДИЈ” – Скопје
2006 – 2010 СМУГС “Панче Караѓозев“ – Скопје

Работно Искуство:

2015 “Аџибадем Систина Офтамологија” – медицинска сестра

Хоби:

  • Музика
  • патувања
  • одбојка