ABOUT Емилија Станчева

медицинска сестра - техничар

Емилија Станчева, медицинска сестра – техничар, родена 31.05.1984 год. во Радовиш, редовно вработена во ПЗУ “Центар за внатрешни болести СРЦЕ”.

Работно искуство и образование:

Образование:

2008 University of Westminster – London, Cambridge Proficiency Certificate
1999 – 2003 ДСМУ “Јане Сандански” – Штип, медицинска сестра – техничар

Работно Искуство:

2011 – 2017 ПУСЗ “Феникс” Скопје – Медицинска сестра
2006 – 2010 Anita Grossman, London – Негувателка

Хоби:

  • гастрономија
  • музика
  • патувања