Пополнете ја контакт формата подолу и ние наскоро ќе Ве контактираме.

ЗАКАЖУВАЊА

  Të nderuar, termini i përcaktuar nuk do jetë valid derisa nuk është i konfirmuar nëpërmjet telefonatës
  ose në email nga operatori ynë. Prisni një telefonatë, ose email në 24 orët e ardhshme gjatë javës së
  punës, në numrin ose emailin të cilat i keni dërguar në kontakt formën nga ana e ekipit tonë.

  PAS EKZAMINIMIT

  • Ndiqni udhëzimet e rekomanduara nga mjeku juaj
  • .lajmërohuni mjekut tuaj në qoftë se keni paqartësi gjat udhëzimit
  • mos supozoni se rezultatet e padhëna nënkuptojnë lajme të mira
  • nëse është e nevojshme, caktoni një ekzaminim vijues
  • mos i tejkaloni ekzaminimet vijuese
  • përmbahuni terapis së shënuar dhe dietës
  • ekzaminimet parandaluese janë të mira për shëndetin tuaj

  -ORARI I PUNËS

  • Понеделник08:00 до 19:00
  • Вторник08:00 до 19:00
  • Среда08:00 до 19:00
  • Четврток08:00 до 19:00
  • Петок08:00 до 18:00
  • Сабота08:00 до 13:00
  • НеделаЗатворено