Геле Пановски

11 Мар 2020

Следејќи ги советите на докторите и нутриционистите од ординацијата „Срце“, здравјето значително ми се подобри, континуирано ја намалувам телесната тежина и се ослободив од сите апчиња кои претходно ги пиев.

Search

+