Дијана Димоска

11 Мар 2020

Во Центарот за внатрешни болести „Срце“ најдов прекрасни стручни лица кои ми помогнаа да ја подобрам здравствената состојба и да се ослободам од вишокот килограми. Јас сум сега сосема нов човек, многу сум поздрава што е најважно и одлично се чувствувам во своето тело.

Search

+