Самет Асани

11 Мар 2020

Со режимот на исхрана започнав не само за да ослабнам, туку најмногу од здравствени причини. Особено ме загрижуваа болките во нозете. Денес, можам да кажам дека многу сум задоволен од својот изглед и имам одлично здравје, а симнувањето на килограмите повеќе не е проблем!

Search

+