Соња Бојаровска

11 Мар 2020

Во Центарот „Срце“ ги направив сите стручни испитувања и добив лекарски совети. По шест месеци мојата крвна слика, за првпат по подолго време, беше извонредна! Себорејата ми исчезна, не пијам апчиња и полна сум со енергија!

Search

+