Dijana Dimoska

5 Dec 2020

Në Qendrën për sëmundje të brendshme “Zemër” gjeta profesionistë të mrekullueshëm që më
ndihmuan të përmirësoja shëndetin tim dhe të hiqja qafe kilogramët e tepërt. Tani jam një person
krejtësisht i ri, jam shumë më e shëndetshme se çfar është më e rëndësishmja se ndihem shumë
mirë në trupin tim.

Search

+