НАШИТЕ КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

ПОСЕТЕТЕ НẺ

Центар за внатрешни болести “Срце”

бул. 3-та Македонска бригада бр. 45/1-2

1000 Скопје, Република Северна Македонија

ЈАВЕТЕ НИ СЕ

+389 2 3217 016

+389 71 319 208

ПИШЕТЕ НИ

srce@srce.com.mk

nikolov@srce.com.mk

vrchakovska@srce.com.mk

dietonutri@srce.com.mk

lab@srce.com.mk

ПИШЕТЕ НИ