Пополнете ја контакт формата подолу и ние наскоро ќе Ве контактираме.

ЗАКАЖУВАЊА

Error: Contact form not found.

Të nderuar, termini i përcaktuar nuk do jetë valid derisa nuk është i konfirmuar nëpërmjet telefonatës
ose në email nga operatori ynë. Prisni një telefonatë, ose email në 24 orët e ardhshme gjatë javës së
punës, në numrin ose emailin të cilat i keni dërguar në kontakt formën nga ana e ekipit tonë.

PAS EKZAMINIMIT

 • Ndiqni udhëzimet e rekomanduara nga mjeku juaj
 • .lajmërohuni mjekut tuaj në qoftë se keni paqartësi gjat udhëzimit
 • mos supozoni se rezultatet e padhëna nënkuptojnë lajme të mira
 • nëse është e nevojshme, caktoni një ekzaminim vijues
 • mos i tejkaloni ekzaminimet vijuese
 • përmbahuni terapis së shënuar dhe dietës
 • ekzaminimet parandaluese janë të mira për shëndetin tuaj

-ORARI I PUNËS

 • Понеделник08:00 до 19:00
 • Вторник08:00 до 19:00
 • Среда08:00 до 19:00
 • Четврток08:00 до 19:00
 • Петок08:00 до 18:00
 • Сабота08:00 до 13:00
 • НеделаЗатворено