15% ULJE – PLAN I PERSONALIZUAR USHQIMI PËR HUMBJE PESHE EFEKTIVE

1 Mar 2024 Promovime

Provoni vazhdimisht dieta që nuk kanë asnjë efekt?

Humbja e peshës nuk duhet të jetë stresuese, dhe as nuk duhet të jeni të uritur gjatë gjithë kohës. Me ushqimin e duhur dhe një dietë të krijuar sipas statusit tuaj metabolik, përbërjes trupore dhe intolerancës ushqimore mund të arrini rezultate të shkëlqyera dhe afatgjata.

Read More

Përvjetori jubilar, 20 vjet nga themelimi i Qendrës për Sëmundjet e Brendshme “SRCE”

Në bijet e mësuesve të mi ………

 

Dr. Mirko Dubravçiq, dr. Srgjan Radeliq, dr. Ratko Ermakora, dr.sc. Josif Naumovski, prof.dr. Borisllav Karanfillski

 

Pas kthimit tim nga Kroacia, në vitin 1993, pas disa tentativave nuk arrij të pumësohem në shëndetësi publike dhe në ish spitalin ushtarak. Në pranverën e vitit 1994

Read More

Search

+