15% ULJE – PLAN I PERSONALIZUAR USHQIMI PËR HUMBJE PESHE EFEKTIVE

1 Mar 2024 Promovime

Provoni vazhdimisht dieta që nuk kanë asnjë efekt?

Humbja e peshës nuk duhet të jetë stresuese, dhe as nuk duhet të jeni të uritur gjatë gjithë kohës. Me ushqimin e duhur dhe një dietë të krijuar sipas statusit tuaj metabolik, përbërjes trupore dhe intolerancës ushqimore mund të arrini rezultate të shkëlqyera dhe afatgjata.

Përfitoni nga paketat tona promocionale dhe filloni procesin e humbjes së peshës menjëherë!

Oferta vlen deri në fund të muajit mars.

PAKETA USHQIMORE SILVER + FALAS INSULINEMI

 • Analiza të hollësishme laboratorike që përfshijnë përcaktimin e hekurit në serum, analizat e plota të gjakut, gliceminë, kolesterolin e përgjithshëm, trigliceridet, HDL, LDL, statusin e enzimës (AST, ALT, GGT), ure, kreatininën, acidin urik, bilirubinën, statusin e proteinave, urinën, hormonet e gjëndrës tiroide
 • + FALAS Insulinemi
 • ЕKG (elektrokardiogram) dhe matje e tensionit të gjakut
 • Përcaktimi i përbërjes së trupit me analizatorin Body 720
 • Përcaktimi i intolerancës për mbi 250 lloje ushqimesh me aparatin MORA (nëpërmjet metodës pa marrje gjaku)
 • Vizitë konsultuese me nutricionist dhe mjek-specialist
 • Interpretimi i rezultateve dhe dhënia e suplementacionit dhe/ose terapisë në bazë të rezultateve, nga ana e mjekut-specialist
 • Përgatitja dhe dhënia e regjimit të personalizuar të ushqimit nga ana e nutricionistit të certifikuar

Çmimi me 15% ulje: 6100 denarë

PAKETA USHQIMORE GOLD +INSULINEMI + FALAS HBA1C (NIVELI MESATAR TREMUJOR I SHEQERIT)

 • Analiza të hollësishme laboratorike që përfshijnë përcaktimin e hekurit në serum, analizat e plota të gjakut, gliceminë, kolesterolin e përgjithshëm, trigliceridet, HDL, LDL, statusin e enzimës (AST, ALT, GGT), ure, kreatininën, acidin urik, bilirubinën, statusin e proteinave, urinën, hormonet e gjëndrës tiroide
 • + Insulinemi + FALAS Hba1c (niveli mesatar tremujor i sheqerit)
 • ЕKG (elektrokardiogram) dhe matje e tensionit të gjakut
 • Përcaktimi i përbërjes së trupit me analizatorin Body 720
 • Përcaktimi i intolerancës për mbi 250 lloje ushqimesh me aparatin MORA (nëpërmjet metodës pa marrje gjaku)
 • Vizitë konsultuese me nutricionist dhe mjek-specialist
 • Interpretimi i rezultateve dhe dhënia e suplemntacionit dhe/ose terapisë në bazë të rezultateve, nga ana e mjekut-specialist
 • Përgatitja dhe dhënia e regjimit të personalizuar të ushqimit nga ana e nutricionistit të certifikuar

Çmimi me 15% ulje: 6800 denarë

PAKETA USHQIMORE DELUX  + VITAMINË D3 + INSULINEMI+ FALAS HBA1C (NIVELI MESATAR TREMUJOR I SHEQERIT)

 • Analiza të hollësishme laboratorike që përfshijnë përcaktimin e hekurit në serum, analizat e plota të gjakut, gliceminë, kolesterolin e përgjithshëm, trigliceridet, HDL, LDL, statusin e enzimës (AST, ALT, GGT), ure, kreatininën, acidin urik, bilirubinën, statusin e proteinave, urinën, hormonet e gjëndrës tiroide
 • +Vitaminë D3 + Insulinemi+ FALAS Hba1c (niveli mesatar tremujor i sheqerit)
 • ЕKG (elektrokardiogram) dhe matje e tensionit të gjakut
 • Përcaktimi i përbërjes së trupit me analizatorin Body 720
 • Përcaktimi i intolerancës për mbi 250 lloje ushqimesh me aparatin MORA (nëpërmjet metodës pa marrje gjaku)
 • Vizitë konsultuese me nutricionist dhe mjek-specialist
 • Interpretimi i rezultateve dhe dhënia e suplemntacionit dhe/ose terapisë në bazë të rezultateve, nga ana e mjekut-specialist
 • Përgatitja dhe dhënia e regjimit të personalizuar të ushqimit nga ana e nutricionistit të certifikuar

Çmimi me 15% ulje: 7900 denarë

Caktoni vizitën tuaj te nutricionisti në telefonat +389 2 3217 016 и +389 71 319 208 (Viber, WhatsApp).

Search

+