përfitime nga aktiviteti fizik

CILAT JANË PËRFITIMET SHËNDETËSORE NGA AKTIVITETI FIZIK

Krijimi i rutinës së ushtrimeve dhe përmirësimi i gjendjes fizike mund të ketë shumë përfitime për shëndetin tuaj. Aktiviteti fizik ndihmon në përmirësimin e shëndetit mendor, përmirëson gjumin, zvogëlon mundësinë e shfaqjes së sëmundjeve kardiovaskulare dhe sëmundjeve të tjera kronike. Një studim tregoi se aktiviteti i rregullt fizik ul rrezikun e diabetit të tipit 2 për 40%.

Read More

Search

+