Dijana Dimoska

5 Dec 2020

Në Qendrën për sëmundje të brendshme “Zemër” gjeta profesionistë të mrekullueshëm që më
ndihmuan të përmirësoja shëndetin tim dhe të hiqja qafe kilogramët e tepërt. Tani jam një person
krejtësisht i ri, jam shumë më e shëndetshme se çfar është më e rëndësishmja se ndihem shumë
mirë në trupin tim.

Dijana Dimoska

26 Oct 2020

In the Center for Internal Medicine “Srce” I met some wonderful professionals who helped me improve my health and get rid of the extra weight. I am a new person now, much healthier and I feel
great in my body!

Search

+