Ndikimetnegativetëcigareve

EFEKTE NEGATIVE NGA PIRJA E DUHANIT MBI SHËNDETIN TONË

Pirja e duhanit mund të shkaktojë efekte negative afatgjata në organizëm, duke përfshirë sëmundjet e zemrës, kancerin dhe diabetin.

Nuk ka asnjë mënyrë të sigurt të pirjes së duhanit. Sipas Shoqatës Amerikane të Mushkërive, cigaret kanë rreth 600 përbërës dhe të paktën 69 prej tyre janë kancerogjene.

Read More

Search

+