Historisuksesi për humbjenepeshës. Planiiushqimit

HISTORI SUKSESI: 38 KILOGRAMË MË PAK VETËM PËR 6 MUAJ – PACIENTJA JONË ARRITI PESHËN E DËSHIRUAR DHE PËRMIRËSOI SHËNDETIN E SAJ TË PËRGJITHSHËM

Pacienten tonë S.S., 35 vjeçe e pranuam në qendrën për sëmundje të brendshme “Srce”, pasi na u drejtua për problemin me obezitetin, si dhe probleme të tjera shëndetësore që i kishte vërejtur periudhën e fundit.

Read More
diabet tip 2

RËNDËSIA E HUMBJES SË PESHËS TE TË SËMURËT E SAPODIAGNOSTIKUAR NGA DIABETI 2

Diabeti është sëmundje kronike metabolike më e shpeshtë te njeriu. Në botë, më shumë se gjysmë miliardë njerëz jetojnë me diabet dhe pritet që në 30-të vitet e ardhshme numri të rritet në 1.3 miliardë. Pjesa më e madhe (96%) e personave të sëmurë ballafaqohen me diabet të tipit 2. Në Maqedoni, 6.1% e popullsisë së moshës 20-79 vjeç ka diabet.

Read More

Search

+