Hidratimi për shëndetin

RËNDËSIA E HIDRATIMIT PËR SHËNDETIN E PËRGJITHSHËM

Hidratimi luan një rol kyç në ruajtjen e shëndetit dhe mirëqenies sonë të përgjithshme. Uji është pjesa thelbësore e çdo qelize, indi dhe organi në trupin tonë dhe është i nevojshëm për funksionimin e duhur të shumë proceseve trupore. Pavarësisht kësaj, shumë njerëz nuk pinë ujë në sasi të mjaftueshme gjatë ditës, gjë që mund të ketë pasoja negative për shëndetin.

Read More
Historisuksesi për humbjenepeshës. Planiiushqimit

HISTORI SUKSESI: 38 KILOGRAMË MË PAK VETËM PËR 6 MUAJ – PACIENTJA JONË ARRITI PESHËN E DËSHIRUAR DHE PËRMIRËSOI SHËNDETIN E SAJ TË PËRGJITHSHËM

Pacienten tonë S.S., 35 vjeçe e pranuam në qendrën për sëmundje të brendshme “Srce”, pasi na u drejtua për problemin me obezitetin, si dhe probleme të tjera shëndetësore që i kishte vërejtur periudhën e fundit.

Read More
Një Histori suksesi për humbjen e peshës. Plani i ushqimit

NJË HISTORI SUKSESI: SI NJË BURRË 52-VJEÇAR HUMBI ME SUKSES PESHËN DHE U PËRBALL ME PROBLEMET TË CILAT DALIN NGA OBEZITETI

N.A., 52 vjeç, me mbipeshë iu drejtua për ndihmë “Srce – Qendra për Sëmundje të Brendshme” në realizimin e dëshirës për të rënë në peshë si dhe për t’u përballur me disa çrregullime të caktuara, të lindura si pasojë e obezitetit.

Read More

Search

+