Успешна приказна: намалување на тежината со правилна исхрана

УСПЕШНА ПРИКАЗНА: СО ПОМОШ НА НУТРИЦИОНИСТИЧКАТА ПРОГРАМА НА СРЦЕ ОСЛАБНАВ 43 КИЛОГРАМИ ЗА САМО 8 МЕСЕЦИ

По долги години соочување со прекумерна тежина, пациентката К.Г. го посети центарот за внатрешни болести „Срце“ со цел и желба за намалување на тежината и подобрување на своето здравје.

READ MORE
Uspeshna prikazna za namaluvanje na tezinata. Nutricionistichki plan na ishrana

УСПЕШНА ПРИКАЗНА: МЛАДИОТ Ј.Г. УСПЕА ДА ЈА НАМАЛИ ТЕЖИНАТА ЗА 42 КИЛОГРАМИ СО ПОМОШ НА СРЦЕ – ЦЕНТАР ЗА ВНАТРЕШНИ БОЛЕСТИ

Во последно време се повеќе гледаме млади луѓе кои се борат со прекумерна тежина. Еден таков случај бееше и нашиот пациент Ј.Г. Тој веќе долго време се бори со вишокот килограми, а кога дојде во центарот за внатрешни болести „Срце“ му беа измерени 127 килограми и индекс на телесна маса 42.

READ MORE
Uspeshna prikazna za namaluvanje na tezinata. Nutricionistichki plan na ishrana

УСПЕШНА ПРИКАЗНА: 38 КИЛОГРАМИ ПОМАЛКУ ЗА САМО 6 МЕСЕЦИ – НАШАТА ПАЦИЕНТКА ЈА ПОСТИГНА ПОСАКУВАТА ТЕЖИНА И ГО ПОДОБРИ ЦЕЛОКУПНОТО ЗДРАВЈЕ

Нашата пациентка C.C., 35 години ја примивме во центарот за внатрешни болести „Срце“ откако ни се обрати за проблем со дебелината, како и други здравствени проблеми кои ги воочила во последниот период.

READ MORE
Uspeshna prikazna za namaluvanje na tezinata. Nutricionistichki plan na ishrana

УСПЕШНА ПРИКАЗНА: КАКО 52-ГОДИШЕН МАЖ УСПЕШНО ЈА НАМАЛИ ТЕЛЕСНАТА ТЕЖИНА И СЕ СПРАВИ СО ЗДРАВСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ДЕБЕЛИНАТА

Н.А., 52 години, со прекумерна телесна тежина се обрати во „Срце – центар за внатрешни болести“ за помош во остварување на желбата за намалување на тежината како и справување со одредени пореметувања кои настанале како последица на дебелината.

READ MORE

Search

+